O nama

BDMS servisna zona automehaničarska je radionica smještena u okolici Pregrade, u zelenilu našeg lijepog Hrvatskog zagorja.  Motocikle i motorna vozila popravljamo i održavamo još od 2007. godine. Naše usluge uključuju automehaniku, autoelektriku, kompjutorsku dijagnostiku, pregled vozila, vuču vozila, prodaju dijelova i felgi, vulkanizaciju… Osim toga nudimo i uslugu prodaje i najma automobila.

Specijalizirani smo za servis vozila VW, Audi, Škoda i Seat, no s povjerenjem nam možete ostaviti vašeg ljubimca bilo koje marke.

BDMS servisna zona u vlasništvu je Davorke Bedeniković, glavni automehaničar je Boris Bedeniković.

Dijagnostika, popravak i održavanje, nabava potrebnih dijelova – nudimo vam cjelovitu automehaničarsku uslugu, ali i više od toga. Kod nas možete kupiti pouzdan i provjeren rabljeni automobil, ili ga unajmiti ako vam to više odgovara.

BDMS servisna zona mjesto je na kojem je organizirano za vas:

  • kvalitetno servisiran automobil,
  • nabava rezervne dijelove
  • kupnja ili promjena guma i druge opreme,
  • kupnja provjerenog vozila.

Naš glavni automehaničar Boris Bedeniković ima veliko iskustvo u dijagnosticiranju i otklanjanju različitih kvarova kod svih marki automobila. Priznanja dobivena na službenim FIA natjecanjima mehaničara garancija su da ste na dobrom mjestu za obavljanje servisa i ostalih radova na vašem automobilu i to na najvišoj razini kvalitete.